Brrr…. winter!

25 januari 2017

Brrr wat is het koud! Vorige week heeft Jack voor het eerst sneeuw gezien! Zo leuk, skipakje aan, mutsje op en op de slee door de sneeuw. Vanaf ons huis zijn we zo in de natuur, lopen we langs de weilanden en zijn we zo in het bos. Wat is het prachtig als alles wit en bevroren is. Helemaal als de zon ook nog schijnt zoals vandaag. Jack vond het ritje op de slee super. De omslagdoek komt dan ook supergoed van pas en houdt hem lekker warm!

Onderweg kwamen we nog een kudde schapen tegen, die deden me gelijk denken aan het lekkere wollen omslagdoek van Jack. Alle wolproducten van Little & Pure zijn getest en voorzien van het Woolmark label, dit betekent onder andere dat het voor 100% uit zuiver scheerwol bestaat.

De wolcollectie wordt gemaakt in Polen, door een familiebedrijf die zich mede heeft toegelegd op de geneeskrachtige werking van wol. Zij hebben meerdere testen laten uitvoeren bij geaccrediteerde laboratoria, niet alleen op het gebied van veiligheid voor kinderen maar ook testen voor wat betreft de medicinale werking van wol. Ook het welzijn van dieren staat voorop en er wordt alleen wol afgenomen van veehouders met biologisch gehouden schapen.

En het belangrijkste, het houdt Jack lekker warm op zijn sleetje in de winter!

 

 

No comments yet.

Geef een reactie