Meet Little Mr. Jack

20 september 2016

De wereld is een heel lief mannetje rijker. Jack is op 17 mei geboren en met trots mogen wij de komende tijd Little Jack volgen met de bevindingen van de producten van Little & Pure. Zo slaapt Jack in het klep-ledikant van Little & Pure, wordt verschoond op onze verschoontafel. Slaapt heerlijk onder de lakens en dekens van Little & Pure en de omslagdoek ligt in Jack zijn box.

Volg Jack en zijn mamma Maud de komende tijd op onze social media en leer Jack en onze producten beter kennen.

blogfoto-1

17 mei, precies op de geplande datum is ons lieve stoere mannetje Jack geboren. We zijn apetrots op ons mannetje! Wat een wondertje weer.
Voor de kleine wilde ik graag wollen producten, omdat wol heel fijn natuurlijk materiaal is. In de zomer houdt het je koel en in de winter houdt het je heerlijk warm. Je merkt echt dat babies er rustig van worden en ze er heerlijk op en onder slapen.

Little & Pure heb ik tijdens Flavourites ontdekt, Willemijn had daar een prachtig standje met allemaal mooie wolproducten en accessoires voor de kinderkamer. Ik was toen net zwanger en uiteraard moest er geshopt worden voor de kleine. De stand van Little & Pure viel me meteen op. Mooie natuurlijke wolproducten met een hippe eigentijdse look. Ik hou zelf van zoveel mogelijk natuurlijke producten. Hip maar toch gezond en natuurlijk. Precies wat ik zocht!

Het leuke is dat de wollijn in 5 frisse kleuren te verkrijgen is. Ik ben zelf gegaan voor de groene variant, deze kleur vind ik echt prachtig. Daar heb ik nu een mooi dekentje en een omslagdoek van. En Jack die is inmiddels ook fan!

Toen ik me tijdens de Flavourites beurs stond te verlekkeren aan de mooie wolproducten viel mijn oog op de klepledikant van Little & Pure. Wat een plaatje! Zelf was ik al op zoek gegaan naar een vintage klepledikant. Willemijn vertelde me haar passie voor oude klepledikanten, maar vanwege de gebrekkige veiligheid raadt ze de ouderwetse af. Maar wat een gaaf alternatief biedt ze. De afgelopen jaren heeft ze een ledikant ontwikkeld die en het retro karakter heeft en veilig is! Dit klepledikant is dus echt een uitkomst. Een vintage model die voldoet aan de veiligheidseisen van nu!

No comments yet.

Geef een reactie