Over ons

Op deze site willen we je inspireren wat voor leuke items er allemaal op de markt zijn voor kinderen om in een thema aan de slag te gaan.

Little & Pure Productions B.V. ontwerpt en verkoopt posters voor op de kinderkamer onder de naam www.posterstylist.nl

Little & Pure Productions B.V. is opgericht in 2014. Onder het merk Little & Pure hebben wij jaren in samenwerking met verschillende illustratoren zoals Pimpelmees, Fiep Westendorp Amsterdam, Jasper de Ruiter en Grootzus, verschillende posters ontworpen. Deze posters werden op ambachtelijke wijze afgewerkt met stokken waardoor de oldschool schoolplaat weer helemaal terug was. Little & Pure werd destijds al snel opgepikt door SB Commerce (VT wonen) en kreeg al snel voeten aan de grond in Nederland, België en Denemarken. Vele leuke (web)shops als Grasonderjevoeten, Ilovespeelgoed etc. kochten de schoolplaten in, waarvoor wij nog steeds dankbaar zijn. Wij kozen ervoor om maatschappelijk en duurzaam te ondernemen waarbij de schoolplaten werden vervaardigd in de sociale werkplaats waar een vast team dagelijks aan het product werkten. Na jaren met veel plezier te hebben gewerkt aan dit product, is Little & Pure in het najaar van 2021 gestopt met het uitbrengen van de schoolplaten.

Vanaf 2022 ontwerpen wij puur zelf. Als posterstylist maken we diverse ontwerpen waarbij natuur en educatie centraal staat. Wat het bijzonder maakt is dat jij de poster zelf kunt personaliseren door het aanpassen of toevoegen van tekst. Zo maak jij een unieke poster voor op de kinderkamer of speelhoek. Kleuren en onderwerpen zijn daarbij op elkaar afgestemd. Laat de stylist in jou los door een persoonlijke posterwall te creëren. Mix & Match met kleuren en onderwerpen.

Posterstylist is business-supporter van het Wereld Natuur Fonds waarbij wij een maandelijkse bijdrage leveren en ons op deze manier willen inzetten voor bewustwording en het behoud van de bossen en regenwouden, bedreigde diersoorten en biodiversiteit.

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren