• nl
  • en
  • de

Over ons

“Liefde voor producten die net iets extra’s hebben”

Little & Pure is opgericht door Willemijn de Jong, moeder van 4 kids en creatieve ondernemer met hart en ziel. In 2014 heb ik Little & Pure opgericht vanuit de filosofie dat producten puur, inspirerend en veilig moeten zijn maar daarnaast ook uniek en duurzaam in gebruik. In alle producten van Little & Pure zie je terug dat ze iets extra’s hebben.

Iets extra’s, dat zie je bijvoorbeeld meteen terug bij het klepledikant dat Little & Pure ontwikkelt heeft. Het klepledikant heeft een unieke veilige gepatenteerde sluiting en is multifunctioneel. Zo kan het klepledikant gebruikt worden als co-sleeper (tegen het ouderbed aanschuiven), babybed en juniorledikant, waarbij je kindje zelfstandig kan in- en uitstappen.

Onder de wol met Little & Pure

Little & Pure kenmerkt zich o.a. door de mooie natuurlijke wolcollectie van zuiver scheerwol. De collectie bevat dekentjes, omslagdoeken en kinderkamerproducten. Ook hebben we een eigentijdse yogalijn ontwikkeld in zachte kleuren. Wol is een uniek product omdat wol als enige een natuurlijke textielvezels is met een ademende eigenschap. Zo geeft wol verkoeling in de zomer en warmte in de winter.

Nieuwe schoolplaten, de trend in kinderkamerland

In 2015 hebben wij de trend gezet om de ouderwetse schoolplaten in een nieuw jasje te steken. Onze schoolplaten zijn bedoeld als ‘praat platen’. Wij hopen dat het kinderen en ouders inspireert om samen woorden te oefenen, te benoemen en dat er misschien wel mooie verhalen loskomen. Als extraatje zijn de praatplaten aan beide kanten bedrukt, zodat je ze kunt afwisselen.

Eerlijk & duurzaam

Bij het ontwikkelen van onze producten zijn wij altijd op zoek naar eerlijke producten en staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij denken altijd goed na over de duurzaamheid. Zo wordt de wol bijvoorbeeld afgenomen van biologisch gehouden schapenboerderijen in Nieuw-Zeeland, waarbij het welzijn van de dieren voorop staat. De wol is van zeer hoge kwaliteit en voorzien van het Woolmark label. Onze schoolplaten worden gedrukt met de nieuwe, minder milieu belastende LED- UV droging.

Wij hopen je middels onze website en social media te informeren, te inspireren en te interesseren voor producten die met liefde gemaakt zijn. Hopelijk is het gelukt om onze passie over te brengen.

Leuk dat je even de tijd hebt genomen om kennis met ons te maken!

 

Loods5 info