Over ons

Waar staat Little & Pure voor?

Het woord zegt het al, Little staat voor kinderen en Pure voor de puurheid van kinderen, maar Pure staat ook voor duurzaamheid/kwaliteit.

Samen bakken, knutselen, puzzelen en spelen in een thema en in de belevingswereld van een kind

Kinderen staan als ze klein zijn, nog erg open voor de natuur en de wereld om hen heen, en zijn erg leergierig. Misschien herken je het wel: Hoe komt het dat er sterren zijn? Waar komt de stroom vandaan? Wat is dat voor dier? Soms zijn dit vragen die je als ouder makkelijk kunt beantwoorden maar soms zijn het vragen waar je het antwoord op schuldig moet blijven.

Sommige kinderen zijn gek op dieren en willen daar graag meer over weten, of ze zijn dol op bakken in de keuken en willen leren hoe ze dat zelf kunnen doen, of fantaseren al over landen waar ze later naar toe willen op reis, maar weten ze wel precies waar dat ligt? Er zijn zoveel ingangen, signalen die kinderen aangeven dat ze op dat moment behoefte hebben aan kennis.

Om hier aandacht aan te geven en samen te beleven, vergroot de band. Een kind leert op deze manier vanuit nature en ongedwongen.

Duurzaamheid en kwaliteit

De shop is ontstaan door eigen ervaringen, waardoor bepaalde producten en merken heel bewust zijn geselecteerd. Veelal producten die lang meegaan, die je bewaart of doorgeeft.

Werken in thema’s

Bij thematips delen we onze eigen ervaringen. Wij knutselen, bakken, puzzelen etc. in thema’s en gaan dan vaak op stap. Maar gebruiken de thema’s ook om al spelenderwijs te oefenen met lezen, rekenen, klokkijken en schrijven. Doe ideeën op en kijk op thematips.

Veel liefs Team Little & Pure, die elke dag nieuwe vragen van de kids beantwoorden, weer nieuwe inspiratie op doen en de webshop up to date houden.

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren