Over ons

“Liefde voor producten die net iets extra’s hebben”

Little & Pure is opgericht door Willemijn de Jong, moeder van 4 kids en creatieve ondernemer met hart en ziel. In 2014 heb ik Little & Pure opgericht vanuit de filosofie dat producten puur en/of, eerlijk, inspirerend, veilig  maar vooral duurzaam moeten zijn. Het is mooi om kinderen vanaf kleins af aan bewust te maken van gezondheid, milieu en natuur. Met deze inslag bieden wij producten aan in onze webshop en zullen een persoonlijke touch geven door ervaringen te delen.

Onder de wol met Little & Pure

Little & Pure kenmerkt zich o.a. door het eigen label met de mooie natuurlijke wolcollectie van zuiver scheerwol. De collectie bevat dekentjes en omslagdoeken. Ook hebben we een eigentijdse yogalijn ontwikkeld in zachte kleuren. Wol is een uniek product omdat wol als enige een natuurlijke textielvezels is met een ademende eigenschap. Zo geeft wol verkoeling in de zomer en warmte in de winter.

Nieuwe schoolplaten, de trend in kinderkamerland

In 2015 hebben wij de trend gezet om de ouderwetse schoolplaten in een nieuw jasje te steken. Onze schoolplaten zijn bedoeld als ‘praat platen’. Wij hopen dat het kinderen en ouders inspireert om samen woorden te oefenen, te benoemen en dat er misschien wel mooie verhalen loskomen. Als extraatje zijn de praatplaten aan beide kanten bedrukt, zodat je ze kunt afwisselen.

Eerlijk & duurzaam

Bij het ontwikkelen van onze eigen producten denken wij altijd goed na over de duurzaamheid. Zo wordt de wol bijvoorbeeld afgenomen van biologisch gehouden schapenboerderijen in Nieuw-Zeeland, waarbij het welzijn van de dieren voorop staat. De wol is van zeer hoge kwaliteit en voorzien van het Woolmark label. Onze schoolplaten worden gedrukt met de nieuwe, minder milieu belastende LED- UV droging en eco vriendelijke inkt.

Wij hopen je middels onze website en social media te informeren, te inspireren en te interesseren. Hopelijk is het gelukt om onze passie over te brengen.

Leuk dat je even de tijd hebt genomen om kennis met ons te maken!

 

 

*  Ecologisch: Hierbij wordt consequent rekening gehouden met het hele ecosysteem waarin wij leven en vermijd alles wat schadelijk zou kunnen zijn.

*  Biologisch: Volgens de natuur tot stand gekomen of geproduceerd

*  Fairtrade: Handel waarbij producenten een eerlijke prijs krijgen voor hun inspanningen

*  Duurzaam: Wanneer een product een lange tijd meegaat. Van generatie op generatie zodat het milieu daardoor niet belast wordt.

 

* De ledikanten en verschoontafels die je terugziet in onze fotografie en nog gebruikt worden als showmodel bij Loods 5, waren een limited edition en zijn inmiddels allemaal uitverkocht.

 

Ook zijn wij inmiddels in Loods 5 Sliedrecht te vinden!

Loods5 info

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren