Tussen de pompoenen

30 oktober 2016

De herfst is nu echt ingetreden, nadat we nog van een heerlijke nazomer hebben kunnen genieten. Jack en ik hebben er dan ook heerlijk van genoten. Lekker buiten wandelen en buiten slapen in de kinderwagen. Maar de laatste weken is het dan ook echt herfstig aan het worden. Ik vind het nog steeds belangrijk om dagelijks met de kleine naar buiten te gaan, even een frisse neus halen. Jack lig dan ook lekker warm in zijn wollen omslagdoek. Hij geniet er zichtbaar van als we naar buiten gaan.

Herfst betekent voor ons ook pompoenen tijd. Oma heeft namelijk een Pompoenerie-boerderij in Drenthe. In mei wordt er gezaaid en in september geoogst. September en oktober staan dan ook in het teken heel veel oranje pompoenen. Halloween komt er aan en er zijn allerlei activiteiten voor de kinderen. Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen er een Halloween pompoen uitsnijden. De mooiste creaties worden er geknutseld. Jack zijn broer Dex heeft er ook een gemaakt.

Natuurlijk hebben we Jack ook even op de foto gezet voor de grote pompoenen! Hij is nu 5 maandjes oud. Het is bijna niet te geloven dat hij volgend jaar net zo groot is als de grootste pompoen!

jack-pompoen

No comments yet.

Geef een reactie