• nl

Baby & Kindjes Balsem

13,50 including VAT

Baby & Kindjesbalsem van Saar Soleares

Deze milde, natuurlijke Billetjesbalsem verzacht baby’s huidje vanaf de geboorte. Het beschermt het gevoelige huidje tegen prikkelingen zonder dat de huis wordt afgesloten. Bij rode billetjes of een vervelende uitslag helpen Sint Janskruid en Calendula om het huidje weer zacht en soepel te maken. Een exract van Propolis (antibacterieel) en etherische Salie en Lavendeloliën werken herstellend op het tere babyhuidje.
De balsem is ook goed te gebruiken bij insectenbeten, jeuk, waterpokken, berg, kleine huidirritaties, uitslag of een droog huidje.

 

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: LP-SS-BKB-01 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Waterpokken, insectenbeten, luieruitslag en droge huid, mijn kinderen hebben er allemaal wel last van gehad. Het is heel fijn als je daarvoor een verzachtende zalf in huis hebt. Ik weet nog goed dat mijn tweede dochter behoorlijke luieruitslag kreeg, en ik zoveel talkpoeder strooide dat het leek alsof ik een pannenkoek aan het beleggen was.  Inmiddels zijn er veel middelen op de markt maar ben door de loop der jaren voorstander van 100% natuurlijk. Je smeert iets op de huid wat ook in de huid trekt en door het lichaam wordt opgenomen. Daarom spreken de producten van Saar Soleares mij zo aan.

Saar Soleares is ontstaan vanuit prachtige pure familierecepten van Saar’s Duits/Italiaanse grootouders. Niets werkte tegen de huiduitslag van Saar’s dochtertje. Toen gaf haar moeder een oud familie recept op basis van bijenwas. Na eindeloos geexperimenteer ontstond de bijenwaszalf. Binnen drie weken na gebruik, was de huiduitslag van haar dochtertje verdwenen. Saar’s geloof in de helende kracht van natuurlijke remedies was bevestigd. Een 100% natuurlijke slaapjes balm en hoestjes balm volgden.  Inmiddels is Saar Soleares uitgegroeid tot een prachtig puur en milieubewust merk.

De baby & kindjes balsem van Saar Soleares is met 100% natuurlijke ingrediënten:

Zoete Amandel (Prunus dulcis), *Bijenwas (Cera Alba), *Calendula (Calendula Officinalis), *Sint Jan (Hypericum Perforatum), *Propolis (Propolis Cera), *Lavendel (Lavendula Angustifolia) & *Salie (Salvia Officinalis)
* = biologisch gecertificeerd
Gebruik: neem twee vingertoppen balsem en breng aan op schone, droge billetjes wanneer je de luier verschoont, bij gebruik voor een andere huidkwaal: smeer de balsem lekker op de huid en laat het rustig intrekken (of masseer het een beetje in).
Inhoud: 30 ml
Advies: Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen, smeer de balsem eerst eens op de binnenkant van de pols van je baby of kind, wacht vervolgens 24 uur om een overgevoelige reactie uit te sluiten.

Alle producten worden handgemaakt in kleine batches. Gedestilleerd met biologische bloemen en bijenproducten. Zonder gebruik van enig synthetisch conserveringsmiddel. Maar toch lang houdbaar. Uitgangspunt voor de producten zijn inheemse Mediteraanse geuren en ingrediënten. De creme’s zijn mooi verpakt in een kartonnen doosje en is daarom ook een prachtig kraamcadeau.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Baby & Kindjes Balsem” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.