• nl

Hoesjes Balsem

13,50 including VAT

Hoesjes balsem van Saar Soleares

Een heerlijk natuurlijke balsem die verzachtend werkt bij een verkoudheid. De balsem is te gebruiken voor kindjes vanaf 6 maanden. De milde en veilige samenstelling van mirte en latschenkiefer werkt verwarmend en slijmoplossend, zo kunnen kindjes weer vrijer ademen en beter slapen. Ook als je het gevoel hebt dat je kindje tegen een verkoudheid aanhangt is het aan te raden om ‘s avonds voor het slapengaan lekker wat hoestjesbalsem op de borst te smeren, aangezien de balsem de weerbaarheid van je kind op natuurlijke wijze stimuleert.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: LP-SS-HBA-01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ik weet nog dat ik bij mijn eerste kindje een opengesneden ui in het slaapkamertje heb gelegd bij de eerste verkoudheid. Het werkt wel maar alles stinkt ernaar. Maar de natuur biedt ons vaak de beste oplossingen bij kwalen. Daarom spreken de producten van Saar Soleares mij zo aan.

Saar Soleares is ontstaan vanuit prachtige pure familierecepten van Saar’s Duits/Italiaanse grootouders. Niets werkte tegen de huiduitslag van Saar’s dochtertje. Toen gaf haar moeder een oud familie recept op basis van bijenwas. Na eindeloos geexperimenteer ontstond de bijenwaszalf. Binnen drie weken na gebruik, was de huiduitslag van haar dochtertje verdwenen. Saar’s geloof in de helende kracht van natuurlijke remedies was bevestigd. Een 100% natuurlijke slaapjes balm en hoestjes balm volgden.  Inmiddels is Saar Soleares uitgegroeid tot een prachtig puur en milieubewust merk.

De producten van Saar Soleares zijn allemaal met de hand gemaakt en bevatten geen chemische toevoegingen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige (en waar mogelijk biologische) natuurlijke ingrediënten. De helende werking en herkenbare geur van mirte werd door de eeuwen heen al gebruikt tegen verkoudheid in het Middelllands Zeegebied.

Ingredienten: Zoete Amandel (Prunis Dulcis), *Bijenwas (Cera Alba), *Mirte (Myrthus Communis) & *Latschenkiefer (Pinus Montana var. Pumilio)
* = biologisch gecertificeerd
Gebruik: wrijf een beetje balsem op de borst, het ruggetje en de voetzolen, bij voorkeur voor het slapengaan. Na het insmeren meteen goed warm inpakken. Herhaal zo nodig tweemaal per dag. Voor kinderen boven de drie jaar kan een halve theelepel van de balsem worden toegevoegd aan warm water om hiermee te stomen.
Inhoud: 30 ml
Voorzorg: niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen, smeer de balsem eerst eens op de binnenkant van de pols van je baby of kind, wacht vervolgens 24 uur om een overgevoelige reactie uit te sluiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Hoesjes Balsem” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.