• nl

Kinderthee Mummie

3,95 including VAT

Het geheim van de mummie kinderthee: Welk lekker smaakje verbergt de mummie? Verrassend lekkere kinderthee met de smaak van chocolade en limoen! Geef een lekker thee feestje en maak er heerlijke cupcakes bij! Ook heerlijk om er ijsthee van te maken. Zet een pot thee, laat afkoelen, giet deze in een lege glazen fles en zet in de koelkast. Serveren met ijsblokjes.

Bevat ALLEEN natuurlijke ingrediënten
Ingrediënten: Natuurlijke rooibos, stukjes cacao, caramel, limoen schilletjes, natuurlijke aroma’s.
•   50 gram
•   alleen natuurlijke ingrediënten
•   geen cafeine/theine
•   natuurlijk lekker

 

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: LP-CK-KTGM-01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wat een heerlijke thee

Ik kon het niet laten om op zoek te gaan naar de lekkerste kinderthee en die heb ik gevonden, Kekke Kinderthee van Cupkes. Samen thee drinken met het gezin vind ik altijd een gezellig moment. Na een thee proeverij  met de kinderen op woensdagmiddag, zijn we het er over eens geworden, allemaal even lekker! Thee is samen met water het gezondste drankje dat je je kunt bedenken mits er maar niet teveel cafeïne/theïne in zit.

Cupkes is continu op zoek naar de lekkerste thee smaken en aan de hand van een kinderpanel wordt de thee samengesteld. Hoe leuk is dat!  Voor de thee is Cupkes altijd op zoek naar de beste kwaliteit theesoorten. Wel wat duurder, maar het loont , want het is een stuk lekkerder! Het mooie van Cupkes is hun filosofie:  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen,  kinderarbeid en slechte arbeidsomstandigheden zijn voor Cupkes een DEAL BREAKER!  En sinds kort sponsort Cupkes met de Kekke kinderthee de wilde dieren op deze aarde. Van elk verkochte pakje Panda Paradijs thee gaat 50 cent naar het Wereld Natuur Fonds.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Kinderthee Mummie” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.