• nl
  • en
  • de
  • Beste bezoeker, momenteel kunnen wij geen bestellingen verwerken vanwege vakantie. Vanaf 21 augustus is de shop weer volledig online. Bedankt voor uw begrip en geniet van de zomer en graag tot snel!

    Beste dealers, bestellingen graag mailen.

    The Little & Pure webshop is closed for vacation. From august 21th, you can place orders again. Apologies for the inconvenience.

Bedbumper grijs

79,00 including VAT

Een zachte bedbumper van Little & Pure

Een bedbumper is een zachte stootrand die aan de binnenzijde van een ledikant bevestigd wordt, Little & Pure heeft deze bedbumper ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar en is te gebruiken waneer het kindje in de fase is dat de klaphekjes definitief naar beneden kunnen.

Beschrijving

Een bedbumper geeft een geborgen gevoel

Een bedbumper is een zachte stootrand die aan de binnenzijde van het klepledikant van Little & Pure bevestigd wordt, Little & Pure heeft deze bedbumper ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar en is te gebruiken waneer het kindje in de fase is dat de klaphekjes definitief naar beneden kunnen.

Mix & Match de bedbumper van Little & Pure met andere accessoires

De wolproducten van Little & Pure kenmerken zich door de zachte, warme tinten. De kussens en ledikantdekens zijn mooi te combineren met een bedbumper.

Wollen bedbumper in 5 kleuren verkrijgbaar

De bedbumper is in 5 kleuren verkrijgbaar, te noemen; zacht roze, grijs, licht blauw, groen en naturel. Elke kleur past heel mooi bij elkaar waardoor je een mooie multi color look kunt creƫren of juist alles kunt afstemmen in 1 kleur.

Extra informatie

Afmetingen 360 x 40 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Bedbumper grijs” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Misschien vind je deze ook leuk…