Omslagdoek groen

39.95 including VAT

Net bevallen, uitrusten en herstellen

Little & Pure heeft een omslagdoek voor de baby en voor de moeder ontwikkeld zodat ze samen kunnen genieten van warmte en comfort. Door de bijzondere eigenschappen van wol kan het gebruik van een wollen omslagdeken of omslagdoek bijdragen aan een voorspoediger herstel na de bevalling.

Uitverkocht

SKU: W-GN-O01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een warme omslagdoek van wol van Little & Pure ook voor de kersverse moeder

Een omslagdoek is ideaal om een kindje lekker warm te houden. Een omslagdoek van wol biedt dan vele voordelen, wol voegt zicht heerlijk om het lichaam, is antistatisch en geeft een natuurlijke warmte. Door de masserende werking van wol stimuleert het de bloedsomloop en gaat de energie in je lichaam stromen. Natuurlijke schapenwol activeert daardoor de zelfgenezende werkzaamheid van het lichaam (onbewerkte, verse, vette wol heeft deze eigenschap het sterkst en werd vroeger als kuur voorgeschreven door de Duitse prof. Jeager uit de 19e eeuw). Vanuit deze gedachte heeft Little & Pure ook een omslagdeken voor de kersverse moeder ontwikkeld.

Een warme omslagdoek van wol van Little & Pure voor moeder & kind

Het krijgen van een kindje vergt heel veel energie. De moeder moet in de eerste periode goed haar rust nemen en zich lekker laten verwennen. Een omslagdeken kan helpen bij het uitrusten en herstellen. Daarom heeft Little & Pure een omslagdoek voor kinderen en een omslagdeken voor volwassenen ontwikkeld. Daarbij is het natuurlijk een prachtig plaatje moeder en kind samen, zo lekker warm, in een omslagdeken van wol gewikkeld.

 

Extra informatie

Afmetingen100 x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omslagdoek groen” te beoordelen

Andere suggesties…