Omslagdoek naturel

39.95 including VAT

Een heerlijke, warme omslagdoek vervaardigt in de Little & Pure tinten, roze, groen, grijs, lichtblauw en roze. De omslagdoek is 100 x 100 cm en is heerlijk om een kindje in warm te houden. Voor de ouders heeft Little & Pure een omslagdeken ontwikkeld. Lekker samen met je kindje warm op de bank.

Op voorraad

SKU: W-WT-O01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Omslagdoek naturel van Little & Pure

De omslagdoek van Little & Pure is 100 x 100 cm en is in 5 kleuren verkrijgbaar. Wol heeft vele bijzondere eigenschappen het is natuurlijk elastisch, gezond voor lijf en leden, comfortabel in hitte en kou, antistatisch en nog veel meer, maar heeft in het gebruik 1 nadeel en dat is dat het op een andere wijze gereinigd moet worden en dat zijn we niet meer gewend in deze tijd.

Little & Pure en het advies voor het reinigen van de wollen omslagdoek

Het reinigen van wol is een intensief werkje, dit is het idee dat consumenten hebben bij wol en daardoor voorkeur genieten voor synthetisch materiaal of katoen, en dit is jammer! Wol heeft zoveel meerwaarde. Vele wastesten van Little & Pure hebben aangetoond dat alle wollen producten in de machine koud gewassen kunnen worden en dat het product als nieuw uit de wasmachine komt. Zodra je de temperatuur verhoogt naar 30 graden krijgt de wol een grovere look, waarvan wij vinden dat dit nog puurder is, maar niet meer als nieuw en de consument deze mening misschien niet deelt. Daarom adviseren wij, wanneer er een vlek ontstaat, deze vlek met de hand te reinigen totdat deze eruit is. Groene zeep is een prima middel hiervoor. Daarna kun je het product in de wasmachine koud wassen. Moderne machines hebben een programma met wolwas. Let op dat bij een wolprogramma deze niet automatisch op 30 graden staat. Tegenwoordig zijn er speciale wasmiddelen voor wol.

Extra informatie

Afmetingen100 x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omslagdoek naturel” te beoordelen

Andere suggesties…