Rekengeld

18.95 including VAT

Mooi geld in een box als ondersteuning bij rekenen en om winkeltje mee te spelen. 130 biljetten en 160 munten. Al spelend rekenen met geld waarbij de munten zo echt mogelijk zijn.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4260414062605 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Deze geldkoffer is van het Duiste merk Wissner. Rekenen met geld is een leuke en leerzame manier om je kind met geld om te leren gaan. Het geld ziet er heel mooi en realistisch uit. Te gebruiken om winkeltjes mee te spelen tot het (samen) uitrekenen van boodschappen en sommen mee te maken.

Knutselen en leren rekenen met geld

Wij gebruiken de silk clay ( te koop in onze shop) en maakten samen een assortiment broodjes, gebakjes enz. lekker kletsen en kleien. We hebben naambordjes gestempeld wat goed werkt met de klei. Daarna hebben we prijzen bedacht voor de producten en aan elkaar verkocht. Het uitleggen van waarden, een broodje voor € 10,00?? Is dat niet een beetje veel? Uitleggen dat voor de komma euro’s zijn en na de komma centen. Het neerleggen van 20 muntjes van 0,05 cent, 10 muntjes van 0,10 cent en 5 muntjes van 0,20 cent. Het geeft inzicht, het geld is schoon en leuk om daarna te gebruiken tijdens het winkeltje spelen met onze zelf gemaakte producten.