• nl
  • en
  • de

Ledikant deken blauw

39,95 including VAT

Lekker onder de wol met een deken van Little & Pure

Een verhaaltje voorlezen, slaapliedje zingen en dan lekker toedekken onder een ledikantdeken van wol met Little & Pure. Heerlijk warm, zacht, veilig en gezond!

Op voorraad

SKU: W-BW-D01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Slaap, kindje slaap…..

“Daar buiten loopt een schaap”, en je kindje ligt onder de wol. De dekens en andere accessoires van wol zijn van 100% zuiver scheerwol en zijn voorzien van het Woolmark label. Het bedritueel is een bijzonder moment van de dag.

Little & Pure ledikant deken van wol in warme, zachte tinten

“En nu gaan we lekker onder de wol”, een uitspraak uit grootmoeders tijd, want toen sliep iedereen onder de wol, nu is er keuze uit vele textielsoorten voor beddengoed. Maar wol is niet te evenaren voor wat betreft de bijzondere eigenschappen. Onderzoek wijst uit dat wol de bloedsomloop stimuleert, ventileert, natuurlijk elastisch is, zodat het heerlijk voegt naar het lichaam. Dus Little & Pure zegt: “Lekker onder de wol met de ledikant deken van wol Little & Pure”.

Schaapje, schaapje heb je witte wol van Little & Pure

Een bedritueel is heel fijn voor een kindje als afsluiting van de dag. Het helpt om duidelijkheid te geven aan het ritme van de dag, hoe klein ze ook zijn. Bijna alle kinderen vinden het fijn, als ze eenmaal in bed liggen, nog een verhaaltje te worden voorgelezen, nog even knuffelen en slaapliedjes te zingen. En dan is het tijd om ze nog eens lekker toe te stoppen onder de wol met de ledikantdekens van Little & Pure.

Extra informatie

Afmetingen 150 x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Ledikant deken blauw” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Misschien vind je deze ook leuk…