Ledikant deken roze

39.95 including VAT

Ledikantdekens combineren met leuke lakens

Little & Pure heeft 5 tinten waarin de ledikantdekens vervaardigd zijn. Deze kleuren zijn alle te combineren met de ledikantlakens van Little & Pure. De ledikantlakens hebben iets weg van een retro look evenals het klepledikant uit grootmoeders tijd.

Uitverkocht

SKU: W-RE-D01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Een Ledikant deken van Little & Pure leuk te combineren met lakens van Little & Pure

Little & Pure heeft naast het klepledikant en wollen accessoires ook katoenen lakens, met Oeko tex keurmerk, om het ledikant mee op te maken. Een ledikant opmaken voor een baby gaat op een speciale manier, je maakt het ledikant kort op. Dit wil zeggen; de voeten van de kleine vrij dicht bij het voeteneinde van de wieg of ledikant neerleggen en de wollen dekens van Little & Pure 100 x 150 cm, dwars toe dekken tot de schouders, zodat je kindje nooit onder de dekens kan verdwijnen en zo blijft het hoofd vrij om warmtestuwing te voorkomen. Het strak toedekken op de schouders geeft je baby rust. Het Little & Pure laken is met herten of vossen print en combineert heel mooi bij het klepledikant van Little & Pure. Het ledikant is in de kleur wit en grijs waarbij elke kleur ledikantdeken past.

De ledikantdekens van Little & Pure zijn er in meerdere tinten

De combinatie van de lakens en de kleuren licht blauw, roze, grijs, groen en naturel waarin de wollen dekens van Little & Pure vervaardigd zijn, passen heel mooi bij elkaar.

De deken van wol en de lakens van Little & Pure zijn een mooie combinatie om je baby lekker in te stoppen

Baby’s vinden het vaak prettig om lekker strak ingestopt te worden want in de buik zaten ze ook lekker strak. Het ledikantlaken van Little & Pure en de dekens zijn 100 x 150 cm, waardoor je voldoende ruimte overhoud om het klepledikant strak op te maken. Los beddengoed is onveilig. Als je laken en deken dwars legt, kun je deze aan de zijkanten tot onder het matras onderstoppen en blijft het beter zitten. Een stevig ondergestopte baby kan minder makkelijk op zijn buik rollen, voelt zich veilig en blijft lekker warm.

Kussens of een bedbumper van Little & Pure kunt u in deze fase nog niet in het klepledikant gebruiken, dit is pas vanaf 2 jaar geschikt.

 

Extra informatie

Afmetingen100 x 150 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ledikant deken roze” te beoordelen

Andere suggesties…