• nl
  • en
  • de

Omslagdeken blauw 150 x 150 cm

89,00 including VAT

Een yogalijn speciaal ontwikkelt voor kinderen maar zeker ook geschikt voor volwassenen. De omslagdeken van Little & Pure is 150 x 150 cm en is gevoerd met een zachte fleece en voorzien van een capuchon. De omslagdeken is aan de buitenzijde van 100% zuiver scheerwol en voorzien van het woolmark label. De wol is van de hoogste kwaliteit en is in meerdere Little & Pure tinten verkrijgbaar. Grijs, licht roze, groen, blauw en naturel en valt altijd met andere accessoires in de woon- slaapkamer te combineren.

Op voorraad

SKU: W-BW-YMD-01 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Visualiseren voor het slapen gaan in plaats van voorlezen, in een omslagdeken van Little & Pure 

Wanneer je kindje vaak last heeft van nachtmerries maak je je als ouder veel zorgen, het is nooit leuk als een kind met angst wakker wordt. Door te ontspannen voor het slapen gaan kan het je kindje helpen om makkelijker in slaap te vallen en minder heftig te dromen. Het is dan heel fijn om samen te mediteren of visualiseren. Dit geeft veel rust en het geeft je als ouder een heel fijn gevoel als je je kind hiermee kan helpen. Het is net even iets anders dan een verhaaltje voorlezen. Het is vooral beeldend denken waarbij gevoelens aan bod komen. Leuke boekjes over visualiseren met je kindje zijn te vinden op het internet. Het samen zijn, de warmte van de omslagdeken, de bijzondere eigenschappen van wol, het is fijn om samen te ervaren.

De omslagdeken is er voor volwassenen en is 150 x 150 cm en heeft een capuchon. Het geeft een heerlijke, natuurlijke warmte en is in 5 verschillende tinten verkrijgbaar, licht roze, grijs, groen, blauw en naturel.  Door de afmeting van de omslagdeken is deze ook geschikt om als deken op bed te gebruiken, waardoor je het warme, behaaglijke gevoel kunt vasthouden.

Extra informatie

Afmetingen 150 x 150 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Omslagdeken blauw 150 x 150 cm” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.