Omslagdeken groen 150 x 150 cm

89.00 including VAT

Een yogalijn speciaal ontwikkelt voor kinderen maar zeker ook geschikt voor volwassenen. Niet alleen kleine kinderen vinden het heerlijk om warm in een omslagdoek gewikkeld te worden, ook grotere kinderen kunnen hier nu volop van genieten, helemaal nu Little & Pure speciaal een omslagdeken van 100% zuiver scheerwol van 150 cm x 150 cm heeft ontwikkeld.

Op voorraad

SKU: W-GN-YMD01 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een omslagdeken  van Little & Pure voor meerdere doeleinden

De omslagdoek is ook voor grotere kinderen ontwikkeld en is verkrijgbaar in een grote afmeting van 150 x 150 cm. Je lekker warm inwikkelen en genieten. Dit kan bijvoorbeeld op de bank bij het samen televisie kijken naar de Voice Kids, of leg de omslagdeken lekker op het kinderbed, wat net die extra warmte geeft in de winter.

De meditatie/ omslagdeken van Little & Pure geeft kracht, warmte en energie

2000-3000 jaar voor Christus zijn al Vedische meditatieteksten gevonden in oude hindoe teksten. Nu mediteren mensen nog steeds en wint dit in het Westen sterk aan populariteit. Mediteren is gezond voor lichaam en geest en wol is gezond voor lijf en leden. Want wol heeft vele bijzondere eigenschappen die interessant zijn om te weten. Klik hier. De omslagdeken van Little & Pure geeft kracht, warmte en energie.

Extra informatie

Afmetingen150 x 150 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omslagdeken groen 150 x 150 cm” te beoordelen