• nl
  • en
  • de

Omslagdoek blauw

39,95 including VAT

Een omslagdoek is heerlijk om een kindje warm te houden in de box als het ligt te spelen. De omslagdoek van Little & Pure is 100 x 100 cm en is in 5 kleuren verkrijgbaar; grijs, licht blauw, roze, groen en naturel.

Op voorraad

SKU: W-BW-O01 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

In de box met een omslagdoek van Little & Pure

Een omslagdoek van Little & Pure is in meerdere kleuren verkrijgbaar, te noemen: blauw, roze, grijs, groen en naturel. Alle kleuren zijn mooi met elkaar te combineren. Een omslagdoek kan ook gebruikt worden om je kindje warm te houden als het lekker in de box ligt te spelen, let altijd op dat het hoofdje vrij blijft, helemaal als je kindje in slaap valt. Zorg er altijd voor dat het hoofdje niet onder een deken/ omslagdoek komt anders kan er warmtestuwing ontstaan. Zolang de baby met zijn hoofd boven de dekens ligt kan hij voldoende warmte via zijn hoofd kwijt en vindt er goede ventilatie plaats. Houdt dit altijd goed in de gaten.

Een box is bedoeld om te spelen maar in de eerste periode kan het voorkomen dat je kindje in de box in slaap valt, zorg er dan voor dat alle speeltjes en knuffels uit de box zijn en dat het hoofdje vrij is.

Extra informatie

Afmetingen 100 x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Omslagdoek blauw” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Misschien vind je deze ook leuk…