Meditatiekussen grijs

27.95 including VAT

Een warm, zacht kussentje voor onder je billen tijdens de meditatie. Het meditatiekussen is in 5 verschillende tinten verkrijgbaar blauw, roze, groen, grijs en naturel. Aan de zijkant zit een band waardoor je het kussen makkelijk kunt tillen. Er zit een rits in zodat je de hoes in de wasmachine koud kunt wassen.

Uitverkocht

Beschrijving

Een meditatiekussen van Little & Pure, een mooi hulpmiddel bij de yoga

Een meditatiekussen kan tijdens de meditatie gebruikt worden voor een comfortabele zithouding, zoals bijvoorbeeld de lotushouding of kleermakerszit.

Nieuw; een lichtgewicht meditatiekussen van Little & Pure

Het meditatiekussen is gevuld met eps parels waardoor het zeer licht in gewicht is.  Er is gekozen voor deze parels om dat het zoveel lichter is dan het gebruikelijke boekweitkaf waarmee de meeste kussens gevuld zijn. Wanneer je ervoor kiest om de hele set mee te nemen naar de yoga, zowel de wollen yogamat, meditatie/omslagdeken en het meditatiekussen dan is dit niet te zwaar. Het kussen vormt zich goed en wanneer je de juiste houding gevonden hebt zit het heerlijk comfortabel en is het door de wol heel zacht en warm aan de billen.

Verpakkingen van Little & Pure handig voor hergebruik

Alle verpakkingen van Little & Pure zijn duurzame plastic showtassen. Plastic is niet pure, maar in het geval van wol noodzakelijk. Doordat er voorraad gehouden wordt en wol gevoelig is voor motten zijn alle producten in plastic verpakt. De luxe verpakking van Little & Pure is voor hergebruik ontwikkeld. Bij de yogaset kan de plastic tas gebruikt worden om de mat, meditatiekussen of omslag/meditatiedeken mee te nemen naar de yogaschool.

Extra informatie

Afmetingen30 x 30 x 15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meditatiekussen grijs” te beoordelen