Yogamat blauw

59.00 including VAT

Yoga samen met je kindje, even de wereld om je heen vergeten. Niet bewust van tijd, boodschappen, telefoons. Even jij en je kindje samen. Je kunt samen yoga beoefenen voor het slapen gaan in plaats van voorlezen. Beleef samen een avontuur met verschillende houdingen en oefeningen. Fantaseer, mediteer en jullie zijn heerlijk ontspannen wat bijdraagt aan een goede nachtrust evenals de wollen deken van Little & Pure

Op voorraad

SKU: W-BW-YM-01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Samen met je kindje op een wollen yogamat van Little & Pure

Pizza’s bakken op mamma’s rug, bootje varen en met je voeten tegen elkaar en de handen in elkaar. We kennen deze spelletjes allemaal wel uit onze kindertijd maar dit zijn oefeningen die heel leuk zijn om nu samen te doen met je kindje. Samen een wollen yogamat delen, samen ontspannen onder een heerlijke Little & Pure omslagdeken en dan ademhalen naar je buik zodat deze een ballon wordt als je inademt.

Een wollen yogamat en meditatiedeken van Little & Pure maken yoga samen met je kindje nog leuker

Wanneer je actief wordt, heeft het lichaam zuurstof nodig, in dit geval gebruiken we een gecombineerde buik-borstademhaling. Bij spanning, vermoeidheid of concentratie schakelen de meeste mensen ongemerkt over van een ontspannen buikademhaling over naar een hoge borstademhaling. Deze ademhaling leidt tot meer (spier-)spanning in de nek, schouders, vermoeidheid en onrust. Bewust zijn van een goede ademhaling is leuk en eigenlijk ook belangrijk om samen met je kindje te oefenen door samen op een zachte wollen yogamat te gaan liggen, je handen op de buik te houden en bij de inademing als het ware je buik als een ballon op te blazen en bij de uitademing de ballon weer leeg te laten lopen. Als het iets kouder is, kruip je lekker tegen elkaar aan onder de omslagdeken van Little & Pure, knus en comfortabel. Kinderen vinden het heerlijk om dingen samen met pappa of mamma te doen en zo makkelijk kan het zijn.

Waarom de yoga artikelen van wol van Little & Pure

Wol heeft meerdere bijzondere eigenschappen ten opzichte van andere textiel soorten of materialen. Yogamatten zijn bijna allemaal gemaakt van PVC materiaal. Deze hebben als voordeel dat ze dun zijn als je ze oprolt, niet glijden op de ondergrond en goedkoop zijn. Een makkelijke keuze. Waarom dan een yogamat van wol. Een wollen yogamat heb je voor jaren. Een wollen yogamat is duurzaam, ligt comfortabel, is warm, heeft een natuurlijke uitstraling. Wol heeft vele bijzondere eigenschappen, de yogamatten van Little & Pure zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en  zijn mooi om te combineren met een meditatiedeken en meditatiekussen van Little & Pure. Deze set misstaat zeker niet in de woonkamer, je kunt deze gewoon laten liggen om elke dag een paar oefeningen op te doen.

Extra informatie

Afmetingen185 x 62 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yogamat blauw” te beoordelen