• nl
  • en
  • de

Yogamat grijs

59,00 including VAT

Yoga beoefenen op een wollen yogamat, is duurzaam, lekker warm en zacht, misstaat niet in de woonkamer, slaapkamer zodat je deze gewoon kunt laten liggen en is in alle Little & Pure wol tinten verkrijgbaar. De bovenlaag is van 100% zuiver scheerwol en de onderkant is voorzien van een antislip waardoor de mat niet wegglijd op een gladde ondergrond.

Op voorraad

SKU: W-GS-YM-01 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Wollen yoga mat van Little & Pure zowel voor kinderen als volwassenen

Little &  Pure  heeft een yogamat ontwikkeld voor thuisgebruik maar deze kan ook prima meegenomen worden naar de yoga school. De yoga mat is ook heerlijk voor kinderen om gymoefeningen en yoga op te doen. Kinderyoga is niet alleen leuk maar ook heel goed. Door yoga te beoefenen kunnen kinderen spanningen loslaten. Onze maatschappij vraagt veel meer van kinderen dan wij ons vaak bewust zijn.

Kinderen krijgen veel prikkels te verwerken.

Yoga op een wollen yogamat helpt je kind zich te ontspannen. Sport, school, televisie, computer, kinderen krijgen heel veel prikkels te verwerken.  Sommige kinderen kunnen daardoor minder makkelijk in slaap komen of kunnen zich niet goed concentreren op school.

Lekker op je hoofd staan op een wollen yogamat van Little & Pure

Een wollen yogamat van Little & Pure is een item dat ook in de woonkamer hoort. Door onze drukke maatschappij is het soms moeilijk voor kinderen om zich te ontspannen. Lekker liggen op een zachte wollen mat, benen in de lucht en op je hoofd staan. Kinderen hebben de neiging om kunstjes te doen op de bank, en kijken soms op hun hoofd televisie. Als ouder ben je geneigd dit te corrigeren. Op je hoofd staan is echter bij yoga de koning van de houdingen. Dat een kind dit van nature nog doet is heel logisch. Het kalmeert de hersenen en helpt tegen stress en angst. Een wollen yogamat in de woonkamer is dan heerlijk voor kinderen om even op hun hoofd te gaan staan, op hun rug te rollen, luchtfietsen en ga zo maar door. Allemaal yoga oefeningen waar kinderen van nature behoefte aan hebben.

Extra informatie

Afmetingen 185 x 62 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Yogamat grijs” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.