• nl
  • en
  • de

Yogamat naturel

59,00 including VAT

Little & Pure heeft een yogalijn ontwikkeld voor het hele gezin. De wollen yogamat, omslag/meditatie deken en meditatiekussen zijn voor zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud. Door de kleuren en de ruwe schapenwol heeft deze lijn een stoere look & feel. De yogalijn is vervaardigd in de zachte tinten: grijs, groen, naturel, blauw en roze.

Op voorraad

SKU: W-WT-YM-01 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wollen yogamat van Little & Pure voor iedereen

Yoga is een moment van rust en ontspanning voor jong en oud en zowel voor mannen als vrouwen. De yoga lijn die Little & Pure heeft ontwikkeld is voor elke doelgroep aantrekkelijk. Door de kleuren en het pure materiaal is het een bijzondere set voor het hele gezin.

Toen yoga vanuit het Oosten een opmars kreeg naar het Westen was het  een Amerikaanse televisie zender die begon met het dagelijks uitzenden van yogalessen. Veel vrouwen bleven in die tijd thuis terwijl hun man aan het werk was. Zo werd yoga vooral iets voor vrouwen in het Westen. Terwijl in het oude India yoga uitsluitend beoefend mocht worden door mannen zoals priesters en militairen. Vrouwen werden niet toegelaten.

Recentelijke, wetenschappelijke studies hebben de impact van yoga op mannen onderzocht. Na 5 maanden, dagelijks yoga te beoefenen kregen de mannen een betere bloeddruk en cholesterol, een steviger postuur en evenwichtsgevoel, verhoogde slaapkwaliteit, een beter zelfbeeld en meer seksueel verlangen en uithoudingsvermogen. Doordat meer bekende atleten, bijvoorbeeld Ryan Giggs, voetballer, het beoefenen van yoga promoot, is het imago van yoga sterk aan het veranderen.

Extra informatie

Afmetingen 185 x 65 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Yogamat naturel” te reviewen

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.